keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Nosh Organics kevätuutuuksia


Iloisesti yllätyin ja hieman hämmennyin, kun Nosh Organics otti yhteyttä ja tarjosi mahdollisuuden valita kevään uutuuskankaita ommeltavaksi. Kauaa ei tarvinnut harkita asiaa, sillä Noshin kankaista olen ommellut lapsille ja itselleni todella paljon. Pidän kuoseista, niistä löytyy sekä itselle, että lapsille ja luomulaatu on aina plussaa.

Kevään uutuuksista valitsin suloisen Niityllä jerseyn ja siihen sopivan Polka Dots jerseyn. Mietin pitkään ompelenko tytölle vai itselleni, koska kuosi mielestäni sopii mainiosti myös aikuiselle. Lopulta päädyin ompelemaan tytölle, koska näin sain kivan asukokonaisuuden aikaiseksi. Omista varastoista löytyi savensävyistä Noshin resoria, joka sopi mainiosti väritykseen.


Uusi Ottobre 1/2014 ilmestyi sopivasti, kun pohdin malleja ja rohkeasti lähdin kokeilemaan uusia kaavoja. Niityllä jerseystä ompelin Maxi Dot mallin koossa 110 ja pituutta hivenen lisäilin. Vetoketjun jätin pois mallista. Tyttö pitää taskuista ja liehuvista helmoista.




Polka Dots kuosista ompelin Neon Stripes topin koossa 116. Tosi helppo ja toimiva malli. Jotain omaa piti kuitenkin tähän saada ja kuinka ollakkaan silityskalvoista leikkelin siihen bambin.


Lisäksi tietysti molempiin yläosiin sopivat legginsit. Kaava pohjana Ottobren Ropina omin lisäyksin. Eli framilon-kuminauhaa rypytyksiin. Ihan kiva pikku lisä mielestäni.



Kangasmateriaalit on saatu Nosh Organicsilta.

10 kommenttia:

  1. Upeita juttuja! Bambit on mun heikko kohta, ja tuo sinun on kyllä suloisimmasta päästä. Tosi vinkeä tuo rypytys leggareissa. Miten ootkin saanut sen noin siistiksi?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =) Bambit on tosiaan minunkin suuri heikkous. Rypytys taisi onnistua tuurilla ;)

      Poista
  2. Voii, kuinka ihana. Minuunkin vetoaa erityisesti tuo bambi <3

    VastaaPoista
  3. Oi todella ihania kaikki! Itsekin juuri bambin askartelin, ne toimii aina <3

    VastaaPoista
  4. Linnut on tosi ihania tässä kankaassa. Minäkin vauvalle tilasin Noshin bodyn ja housut, kun ihastuin tähän kauniiseen turkoosiin. Just äsken mies toi paketin postista ja on ne vaan nätit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lintukangas on tosiaan kaunis ja minunkin silmään heti osui mallistosta =)

      Poista
  5. Nää on ihania kaikki! Ja muutkin postaukset, joita en jaksa erikseen kommentoida. Nam! <3

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.