lauantai 21. joulukuuta 2013

Kuusimetsässä hiipii kettu


Tiukka päätös, ettei aio enään ommella ennen joulua ja ompelukaapit on siivottu joulukuntoon. Nyt keskitytään vain jouluruokien valmistukseen ja siivoukseen. Ja mitä tekee Verson Puoti? Aiheuttaa pakko-oireen julkaisemalla ihanan Kuusi kankaan. Sitten vielä laittavat sen heti joulukalenteritarjoukseen ale-hintaan ja hupaisilla 6 sentin postikuluilla. No ensi jouluksi otin pätkän ja mitä tapahtuu. Postitus ilmeisesti äänennopeudella ja eihän siinä voinut enään mitään. Kangas huuteli niin voimakkaasti porkkanapään vaatteeksi. Ihan kuin olisi vain hänelle tehty.


Ja mitä tapahtuu, kun tyytyväisenä saa paidan valmiiksi ja miettii sen antavansa yllätyksenä joulusaunan jälkeen pojan päälle. No tietysti arvaa jo etukäteen, että tyttösen leuka alkaa väpättämään, kun isoveli saa uuden. Eikun miettimään mistä tyttöselle ompelisi "jouluvaatteen". Valinta oli nopea ja selkeä. Niiin suloinen Iloinen Kettuliini sopi selkeästi kuusen pariksi. Laitetaan vielä vihreät sukkikset jalkaan, niin se on siinä.


No nyt on sitten joustofroteesotkua joka paikassa ja ompelukaappi purettu pitkin lattioita. Ja mitään jouluvaatteita ei ollut tarkoitus edes ommella. Mutta siltikin on hyvä mieli. Kivaa yllättää porkkanapäät. Tiedän että ovat innoissaan näistä.

Kaikille siis Iloista Joulua =)

11 kommenttia:

 1. Eihän noita kankaita olisi voinut jättää ensi jouluun odottamaan, ei mitenkään!!! Ja päätökset on tehty pyörrettäviksi:) Ihanaa Joulunaikaa myös Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä =) Iloista Joulua myös sinulle.

   Poista
 2. Hyvää joulua koko perheelle! Täällä ei ole puhettakaan että olisi mitään kunnolla viimeiseen 6 viikkoon jaksanut kun olen sairastanut. Mutta ensivuonna sitten...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kurjuus sentään. Toivottavasti pian paranet ja toivotaan Iloista Joulua =)

   Poista
 3. Kauniita vaatteita! Tännekin on kuusia tulossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Kuuset ovat kyllä ihastuttava kangas.

   Poista
 4. Tosi ihkut! :D Ihanaa Joulun aikaa! :)

  VastaaPoista
 5. Tosi hyvät lasten ilahduttajat! Mulla kettu odottaa ja mielessä samantyyppinen ratkaisu. Oliko sulla joku luottokaava kettuun? Pää on niin tyhjä,että mielellään ottaisin vastaan valmiin kaavan piirrettäväksi ja surautettavaksi. En meinaa jouluksi laittaa koneita piiloon, sekös vasta ois juhlavaa ommella pari saumaa,kun suku viihdyttää lapsia. Haaveensa kullakin.. Papu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei minulla mitään erityistä luottokaavaa ole. Nappaan jonkun paitakaavan ja muokkaan siihen helman. Tässä taisi olla Ottobren Little Lamb kaavana. Minä kyllä pidän joulutauon, mutta jos sitten pyhien jälkeen heti jotain hurauttaisi ;)

   Poista
  2. Joo,tuo on hyväksi havaittu kaava täälläkin. Taidan kaivaa esiin sen taas kerran. Meidän joulu tuo paikalle arkea enemmän aikuisia,joten yksi joutaa lempipuuhansa ääreen toviksi. Hyötyajattelua juhlan keskelläkin harvinaisesta lastenhoitoavusta... Papu

   Poista