keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Pitsiä ja herkkukuoseja

Jo pari vuotta olen etsinyt itselleni tietynlaista, yksinkertaista pitsipaitaa. Monia on tullut kaupoissa vastaan, mutta materiaali ja tyyli ovat olleet aivan vääriä minun makuuni. No lopulta tajusin tehdä paidan itse, kun Eurokankaasta löytyi täydellinen joustopitsi, missä ei ole kukkia/ruusuja.


Sitten halusin jotain muuta kuin puuvillajerseytä. Se on liian mattaa. Eikä polyesteri kelvannut lainkaan. No onneksi Triteks pelasti tilanteen. Sinne olikin  tullut valikoimaan ihanaa, napakkaa ja himmeän kiiltävää bambulycraa. Kankaiden löytymisen jälkeen tuli inspiraatiopula. Kankaat makasivat pari kuukautta kaapissa. Onneksi paikallisen ompeluryhmän 1v juhlat lähestyivät ja kaapissa ei tietenkään ollut mitään päälle pantavaa. Oli siis pakko ryhtyä ompelemaan. Pääntien keksin huolitella FOE-nauhalla. Se oli juuri mukavan kiiltävää ja pitää pääntien napakasti kurissa.


Ja sitten niihin ihaniin kuoseihin, joita ei voinut vastustaa. Paapiin marjanallet ostin tytölle mekoksi, mutta pojan nähdessä kankaan, oli siitä kuulemma pakko tehdä samistelupaita äidille. Meillä kun ei ole pojan kanssa samiksia. Vain siskon kanssa. Ja onhan tämä aivan ihanaa materiaalia, ei harmita yhtään, että tuli itselle tehtyä.


Lisäksi Käpysen mahtavat Sukat ja Noshin raitajersey saivat sekoamaan. Minkäs teet =)



9 kommenttia:

  1. Wau, mitä paitoja! Sukkakuosi varsinkin on mukavan näköistä.

    VastaaPoista
  2. Tuo pitsipaita on kyllä upea niin kuvissa kuin livenäkin!

    VastaaPoista
  3. Pitsipaita on upea eikä noissa peruspaidoissakaan mitään moittimista ole,kaiken kaikkiaan tosi kivoja ompeluksia :)

    VastaaPoista
  4. oi se raidallinen paita on ihan mahtava!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raitakankaassa on kyllä upeat värit ja materiaali on ihanan tuntuista.

      Poista
  5. Millä kaavalla olet tehnyt paidat?

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.