keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Mekkokokeilu


Onion 2035 kaava on saavuttanut suosiota ompelupiireissä ja täytyihän se itsellekkin hommata. Koemekkoon Triteksiltä trikoota ja tästähän tulikin kiva. Kangas kimaltelee ihanasti. Saa äitikin välillä bling blinggiä. Mitään muutoksia en tehnyt kaavaan, seuraavaan ehkä hion ihan pikkaisen muutamaan yksityiskohtaa, niin tulee sitten just eikä melkein.

20 kommenttia:

 1. Hieno! Jotenkin kivan simppeli, tykkään! :)

  VastaaPoista
 2. no onpas se hieno ja kauniista kankaastakin vielä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kangas on kyllä kiva. Tykkään siitä aina vaan enemmän.

   Poista
 3. Onpa ihana kangas! Ja hyvän mallinen mekko. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malli on kyllä hyvä. Minäkin tykkään, vaikken mekkoja yleensä käytä.

   Poista
 4. Mieletön. Miekii haluaisin tän kaavan :)

  VastaaPoista
 5. Tosi hyvännäköinen :-) Olet kyllä taitava käsityöihminen. Onko sinulla paraikaa kirpputoripöytä isolla punaisella kirpputorilla? Kävin tänään pikaisesti metsästysreissulla ja löysin yhdestä pöydästä tekemisiäsi vaatteita. Valitettavasi kokojen puolesta vain yksi ihana tyttöjen paita tarttui mukaan :-) On kyllä ihana turkoosi-pinkki aplikoitu paita, jossa on uuden käyttäjän mukaan kävelevä jääkarhu. Tyttökin ihastui kovasti. Saa taas varmasti kehuja päiväkodissa.
  -Jonsku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Juu kyllä siellä on parhaillaan pöytä ja joitakin vaatteita myynnissä. Mies sinne tämä aamuna vei pienen täydennyksen, kun heti pöytää laittaessa tuntui ompelukset hyvin katoavan. Kiva että ihmiset arvostavat käsityötä ja mukava kuulla, että jääkarhu sai heti uuden kodin. Meillä se oli niin sopiva, mutta päätin viime hetkellä laittaa sen myyntiin ennen kesää =)

   Poista
 6. Hieno! Mielettömän kiva tuo kangas ja malli näyttää tosi toimivalta. Ja ihanat nuo edellisen postauksen leggarit. Tuo kangas on ihan huippu.

  VastaaPoista