maanantai 25. helmikuuta 2013

Hupparikokeilu


Kevääksi ja kesäksi on molemmille lapsille suunnitteilla hupparit, joten kaava- ja tekniikkakokeilua oli pakko suorittaa. Sen verran ihanuuskankaita on tulossa, ettei niitä sovi suoraan silputa.

Muiden blogeja surffatessa päädyin Ottobren Funny Fox malliin (4/2012).  Muuten hyvä malli, mutta huppuun en kyllä halua seuraavaksi rypytystä tuonne ylös. Se on jotenkin outo. En nyt osaa sanoa teinkö liiaksi rypytystä tuohon, kun mallikuvassa ei huppua edes näy. Jos joku on tehnyt erilailla, niin saapi vinkata. En kuitenkaan viitsinyt alkaa purkamaan ja säätämään huppua uusiksi. Kangastakaan ei ollut enempää. Mutta käyttöön tämä toki pääsee ja nopsasti surautin tähticaprit hupparin kaveriksi.

MUOKS. Olen sitten piirtänyt kaavat huppariin Be Careful Out There mallin pohjalta. Pikkasen on kesken kaiken mallin nimikin jo mennyt sekaisin kun olen ottanut huppariin ideaa paristakin mallista. Sama lehti kuitenkin kyseessä =)

Joustocollege: Eurokangas
Raitaresori: Fabriina
5 kommenttia:

 1. Minusta tuntuu, että toistan itseäni, mutta senkin uhalla tykkään kovasti paljon tästäkin. Ihailtavan suora vetoketju :D.

  VastaaPoista
 2. Hienot ovat ja sininen mätsää niin hyvin tuohon punaiseen :)

  VastaaPoista
 3. Tähän samaan touhuun olisi ryhdyttävä täälläkin suunnalla! Tarviiko tuohon huppuun rypytystä ollenkaan jos vaikka hieman pienentää hupun korkeutta ja kirraa resoria enemmän tuossa otsan kohdalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraavaan huppariin ajattelin juurikin madaltaa tuota huppua =)

   Poista
 4. Onpa kiva! Tykkään tuosta väriyhdistelmästä tosi paljon.

  VastaaPoista