tiistai 22. tammikuuta 2013

Bambimekko


Tämän mekon ompelu meinasi mennä ihan metsään. Eikä siitä edes ollut tulossa mekkoa. Pitkään marinoitu Metsolan Bambikangas on säännöllisesti kummitellut kangaspinossa ja olen odotellut jotain ahaa elämystä. Ommellessani tytölle keltaisia housuja päätin vihdoin tuskastuneena ommella kankaasta ihan peruspaidan. Ja loppukankaasta vaikka pipon. No leikattuani kankaan, huomasin miehustassa kivan virheraidan, jota en ollut ennen huomannut. Ärsyyntyneenä aloin miettimään jotain kivaa tuon raidan päälle ja ideoiden karsiutuessa ja silputtuani paitakappaleen helman osiksi olin jo luovuttaa ja tunkea koko ompeluksen silppukasaan.

Sitten välähti. Yhdistin tuohon yläosaan edellisen postauksen Lucky Cat-mallin alaosan ja vähän pitsinauhaa hihansuihin ja röyhelö eteen.  Joskus sitä saattaa käydä onni onnettomuudessa. Legginsitkin odottivat jo valmiina toisesta setista ja valkoisten sukkisten kanssa on hieman rauhallisempi setti. Kyllä nyt on aurinkoinen tyttö =)
17 kommenttia:

 1. Valloittava asu, kevät saa tulla:)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana setti ja mainiosti keksitty "korjaus".

  VastaaPoista
 3. Nätti tunika kyllä!
  Katselin pitkään, että mistä olet noin hyvin yhteen sopivat sukkikset löytänyt, sitten ihmettelin, että mistäs ihmeen legginseistä kirjoitat. Hetki piti ooikein ruutua katsomalla katsoa kunnes tajusin, että tytöllä tosiaan on legginsit, ja ihan täydellisesti saman kuosiset sukat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =) Olipas tosiaan hämäävät "sukkikset". Piti oikein itsekkin kuvaa tihrustella, että mitkä sukat on tullu laitettua =)

   Poista
 4. Iloinen, pirteä ja kaunis setti. Ihanat kankaat ja kauniisti sopivat kankaat yhteen.

  VastaaPoista
 5. Ihanan pirteä ja kivoja yksityiskohtia!

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana setti - vastoinkäymisten kautta voittoon!

  VastaaPoista
 7. Harvoin törmää nuin kauniiseen settiin! Meidän kotiin kaivattaisiin myös aurinkoa ja sitähän kauniin keltaisessa on. Olipa onni, että kävi tuollainen vahinko ensin. =)

  VastaaPoista
 8. Kyllä kannatti taistella hetki tämän kanssa. kokonaisuus on mitä aurinkoisin, tykkään!!!!

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille ihanista kommenteista. Tämä oli tosian riemuvoitto, kun alku näytti niin katastrofaaliselta =)

  VastaaPoista