perjantai 14. joulukuuta 2012

Marakattien huone

Lapset saivat syksyllä ison kerrossängyn ja vanhat päiväpeitot jäivät lyhyiksi. Valmistikeissä ei löytynyt mitään siedettävää ja valmiina ei tietenkään saa tuollaista sängyn levyistä peittoa. Eihän siinä auttanut muuta kuin etsiä sopiva kangas.

Mikään ei oikein innostanut, tai sitten kankaan leveys tuli vastaan. Onneksi huomasin Ikasyrin tarjoavan ilmaiset postikulut jonkin aikaa sitten ja valikoimaa selatessa huomasin tarjouksessa Majapuun ihanan Apina puuvillakankaan. Tämä kuosi on lemppari ja kankaan leveys oli riittoisa. Sopivan napakka kangas sisustukseen.

Lisäksi peittoihin hankin Eurokankaalta vuoritikkiä ja reunoihin vinokanttia. Siinäpä se kaikessa yksinkertaisuudessaan. Peitoista tein ylipitkät, jotta ne saa jalkopäästä taitettua patjan alle ja yöksi ne on helppo lasten vain rullata päätyyn. Aamulla sama homma toiseen suuntaan. Toimii ihan hyvin ja riittää minulle.

Ja täytyihän uusiin päiväpeittoihin saada sopivat uudet yökkärit. Tämä kangas löytyi myös Eurokankaalta. Josko nyt uni maittaisi meidän marakateille =)

8 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Tykkään kommentoida nopeammin kuin silmäni lukevat. Otetaan siis uusiksi...Upea päiväpeitto. Kyllä marakattien kelpaa.

  VastaaPoista
 3. Kiva päiväpeittoidea ja hauskat sointuvat yökkärit!

  VastaaPoista
 4. Hej, tää on kyllä niiiin osuva kangas päiväpeittoihin <3 Tykkään!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista. Ihan kivasti on päiväpeitot toimineet ja kangas on kyllä suloinen.

  VastaaPoista