tiistai 21. helmikuuta 2012

Uusia kuoseja

Ihastuttavia kuoseja on taas saapunut postiluukusta ja niistä pari kesävaatetta. Ei näitä voi vastustaa. Tänäänkin pari uutta kangasta saapui taas ja niistä sitten myöhemmin. Kohta alkaa kesävaatteet olla valmiina. Pitääkö sitä sitten jo siirtyä valmistamaan syksyvaatteita =)


8 kommenttia:

 1. Kivan pirteitä vaatteita! Tuo metsäkuosi on paljon parempi vaatteena kuin kankaana! tykkään :)

  VastaaPoista
 2. Vau kun hienoja :) Syksyvaatteeihan sitä pitää alkaa sitten tekemään, kun kesävaatteet on tehty :D

  VastaaPoista
 3. Näinhän se menee, että ei ikuna tule ommeltua mitään kauden vaatteita kauden aikana :) Ihania, itsekin rakastuin tuohon Majorna-kankaaseen valmiina vaatteena! :)

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihania kuoseja ja ompeluksia sinulla täällä! Pirtetä:) Pitää varmaan itsekin pikkuhiljaa alkaa ompelemaan noita lyhythihaisia - uusia kankaita toki tarvitaan;)

  VastaaPoista
 5. Ihania ompeluksia sulla taasen! Ajattelin kertoa, että mun tyttö käyttää nyt talvellakin sitä sun tekemään retrohtavaa singoalla-mekkoa (jossa pyöreitä kukkia), se on pitkähihaisen paidan ja leggareitten kanssa ihan lemppari. Eli ei sun tekemät vaatteet ole tosiaan mennyt hukkaan teidän neidin käytön jälkeen. Ihan harmittaa kun olette muuttaneet, en voi löytää sun ihanuuksia enää meidän lähikirpparilta. Nyyh:-)
  Mukavaa viikonloppua!
  -Jonsku

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista =) Niinhän se valmisvaateteollisuuskin menee aina edellä. Miksei siis kotiompelijat.

  Jonsku: Ihana kuulla että vaatteille on ollut käyttöä. Juuri otin maaliskuulle ensimmäisen kirpparipöydän. Saas nähdä kuinka meidän vaatteet löytävät kodin tällä seudulla.

  VastaaPoista
 7. Ihanat värit ja kankaat. Tuo tunika on supersuloinen ja samalla hirmu pirteä. :)

  VastaaPoista
 8. Kyllä kelpaa kesän tulla näillä tekemilläsi kesävaatteilla, on ne niin hienoja!

  VastaaPoista