lauantai 9. heinäkuuta 2011

Muuttotuskaa

Tulin vain moikkaamaan. Täällä ollaan aikamoisen kaaoksen keskellä. Pakkaaminen kesäkeleillä on aikamoista puuhaa. Oman haasteensa tuo lapset, jotka joutuvat kestämään sisällä kärvistelyä. Viime viikkoina olenkin vienyt lapsia kaikenlaisiin kivoihin paikkoihin, että saisivat edes jotain kivoja kesäkokemuksia. Onneksi iskä jää nyt lomalle ja saammekin vuorotella pakkaamisessa. Toinen sitten on ulkona lasten kanssa.

Mutta syksyllä sitten palataan ja katsotaan minkälainen "uusi elämä" meillä alkaa ja miten ompeluita ehtii tekemään. Kankaita on ainakin pakattu jokunen laatikko, eli materiaalista ei pitäisi olla puutetta.

Iloista kesänjatkoa kaikille =)

11 kommenttia:

 1. Hei ja kiitos kun kävitte kylässä! Voimia muuttoon ja hyvää eloa siellä etelässä!

  t. Ousku delffi.vuodatus.net -blogista

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä muuttoon, kyllä se siitä! :)

  VastaaPoista
 3. Moi,
  tsemppiä muuttoon!
  Huomasin, että sulla oli kirpparipöytä. Nappasin tuon karusellimekon, v.pun velourit ja retron singoallan. Mun tyttö käyttää nyt kokoa 86/92 eli on vanhempi kuin sinun tyttösi. Jännittää miten kyseiset vaatteet sopivat, mutta näyttivät ainakin mukavasti 92 senttisiltä. Minkä pituinen sinun tyttösi on?

  -Jonsku

  VastaaPoista
 4. Tyttö on n. 89 senttiä pitkä ja nuo vaatteet ovat sopivia tällä hetkellä. Eli vastaavat kyllä sitä 92-kokoa. Tänään juuri vein julmasti noita uusimpiakin kesäisiä vaatteita eteenpäin ja muitakin karsin ihan isolla kädellä. Muutto saa aikaan halun hävittää tavaraa kaapeista =)

  VastaaPoista
 5. Ehdin kokeilla neidille sitä singoallaa. Voin sanoa, että BINGO, juuri hyvä (vähän reilu vielä) ja tosi hyvät värit meidän tytölle!! Eli kiitos sinulle, asut ovat saaneet uuden käyttäjän, joka itsekin tykästyi kovasti singoallaan ja jos karusellimekko on hyvänkokoinen niin voin uskoa, että meidän "pinsessa" on erittäin onnellinen. Meinaatko viedä lisää vielä myyntiin? Itse en pääse huomenna kirppikselle, mutta jos tiedän sinun vieneen sinne jotain niin menen varmasti sunnuntai-aamulla katsomaan. Itsetehdyt vaatteet on niin ihania ja uniikkeja. Sun kätesi tekoset ovat saaneet uuden hyvän kodin :D
  -Jonsku

  VastaaPoista
 6. Jonsku: Kiva että oli sopivat. Tuskin vien enään lastenvaatteita, kun näitäkään ei ensin pitänyt viedä =)

  VastaaPoista
 7. Ok, palaan kertomaan miten karusellimekko passaa meidän neidille. Sen asettelin juuri kuivumaan pesun jäljiltä. Tykkään kauniin vihreästä väristä ja pitsireunos alareunassa on suloinen :D Mukavaa viikonloppua muuttopuuhissa!

  -Jonsku

  VastaaPoista
 8. Moi, piti vielä tulla kommentoimaan, että se vihreä karusellimekko on aivan ihana ja sopii meidän neidille ihan täydellisesti!!! Sukulaisetkin kehuivat. Eli kiitos vielä sulle :D
  - Jonsku

  VastaaPoista
 9. Koita kestää! Muuttaminen on sellainen kummallinen asia elämässä, joka on yhtäaikaa sekä ihanaa että ihan kamalaa:)

  VastaaPoista