perjantai 27. toukokuuta 2011

Mieleiset löydöt

Kirpputorilta on viimeaikoina löytynyt mieleisiä juttuja. Kerrankin joitakin merkkivaatteita hyvin edullisesti. Monesti hinnat ovat aika korkeita niin sanotuissa hinnakkaammissa vaatteissa, mutta joskus onnistaa.

Muuten meillä riittää kiirettä. Tänään Neiti Porkkana täyttää huimat 2-vuotta. Juhlimme viikonloppuna pienellä porukalla. Juhlahumusta ja lahjoista sitten lisää juhlien jälkeen.
Appaman paita (3,50). Koko 5 on hurjan reilu, mutta niin mieleinen pojalle. Tähän vaikuttaa tietysti iskän kanssa koettu Monsteriauto-show.Moonkids paita (1,-). Ja juuri oikeassa koossa tytölle.Espritin shortsit kesäksi. Uudet ja kaikki laputkin kiinni. Ensin katsoin hintaa 10,- kauhuissani. Mutta alkuperäinen hinta oli 35,95 ja juuri beigejä olin etsimässä ja seli seli ...3Pommes t-paita (4,-). Valkoisia tarvitsee aina ja olen huippulaiska ompelemaan yksivärisiä paitoja. H&M ja kirppari saa yleensä hoitaa tämän puolen.
Lopuksi suloinen H&M neule (0,50€).

2 kommenttia:

  1. Moi,
    tuo paita on hauska, oliko Pirkan kirppikseltä? Jos kyllä niin minäkin sitä jo hiplailin, mutta en sitte ostanu kun pojalla on jo paljon paitoja. Samassa pöydässä oli paljon merkkivaatetta, katselin ihanaa tunikaa tytölle, mutta en sitten siihenkään sortunut kun varsinaisesti etsin housupuolta :D Ja sitä mitä etsii, ei tietenkään juuri silloin löydä!
    -Jonsku

    VastaaPoista
  2. Jonsku: Sieltähän tuo paita on =)

    VastaaPoista