sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Pandoja

Ihmeellinen Pandakuume on vaivannut jo pidemmän aikaa ja sitä on lievennetty Mini Rodinin vaatteilla. Mutta lisää oli saatava ja kun kohdalle osui samiskankaat Riemulilta, niin eikun hommiin. No eihän se panda-idea mikään oma ollut, vaan PimPamin Petrahan se on tehnyt maailman suloisimpia housuja vastaavalla aplikoinnilla. Eikun nöyrästi kysäisemään, joska sopisi ideaa käyttää. Ja tokihan se sopi. Hieman aina itseä nolottaa käyttää toisten ideoita, mutta nyt oli pakko. Kuitenkin toinen näitä myyntiin tekee. Ja tälläiset niistä sitten tuli. Lapset ovat erityisen tyytyväisiä. Eläin tunnistettiin ja sitä ihmeteltiin ja kummasteltiin ja muristiin (tyttö tykkää karhuista).


9 kommenttia:

 1. No voi jestas niistä tuli söpöt! Aina ne on kuitenkin tekijänsä näköisiä, vaikka idea olis mistä :) Mäkin oon mallaillut rusettia myös poika pandan kaulaan, mutta jäänyt vielä laittamatta.

  VastaaPoista
 2. Onpa suloisia housuja! Ja samoin nuo aiemman postauksen mekot on todella suloisia. Voikun minäkin oppisin löytämään kierrätyskankaita jostain.

  VastaaPoista
 3. Tosi kivat housut! Mie ootan innolla, että tää kesärumba helpottaa ja pääsis taas kunnolla ompelee!

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo alin kuva, jossa kumpikin on "samisasuissaan" - itsekin juuri suunnittelen mitä samantyylistä (mutta ei täsmälleen samanlaista) tekisin meidän lapsille. Välillä on niin kivaa että asuissa on jotain samaa ideaa.

  VastaaPoista
 5. Panda pepussa on kyllä suloinen!

  VastaaPoista